Telefoni med känsla som gör skillnad

Lincom Air erbjuder mängder av tjänster och funktioner som passar företag med stora krav på sin kommunikation, både internt och externt. Skräddarsy er egen lösning för en flexibel och stabil telefoni. Genom vår kunniga och välutbildade personal kan vi erbjuda förstklassig service och support såväl på plats som vi fjärr.

”Telefoni ska vara enkelt”

__radgivning2

Grundpaket

Vårt grundpaket är fullt med grundläggande funktioner som ert företag kan nyttja. Välkomstmeddelande, svarsgrupper, köhantering, menysvar, nattkoppling, röstbrevlåda, status på kollegor, vidarekoppling till telefonist och mycket mer. Stor frihet att välja olika enheter efter behov. Sammankoppling av kontor på olika platser genom Remote worker.

Anknytningar

Anknytningar Lincom AIR2

Next g app

Hänvisningar

Taladhänvisning för att ge dina kunder bästa bemötande,

Hänvisa din anknytning antingen genom mobilapp eller genom vår klient för din dator. Du kan sätta din anknytning på olika hänvisningar beroende på vart du befinner dig och om du är upptagen t.ex. i möte, på semester, tillgänglig, gått för dagen osv. Växeln läser automatiskt upp ett meddelande för inringande person med din hänvisningsstatus. Person som ringer kan även få möjlighet att bli kopplad till telefonist samt kollega eller lämna ett meddelande.

Andra telefonitjänster vi erbjuder

Mobil inomhustäckning

Många mobilanvändare har idag problem med att GSM, 3G och 4G inte fungerar i vissa byggnader och lokaler. Att ha fullgod tal och datakommunikation är en förutsättning för effektivitet och produktivitet. Vi har kompletta lösningar för dessa problem. Vi hjälper företag och organisationer med allt från förstudie, planering och design till projektering, installation och driftsättning i syfte att åstadkomma bättre mobiltäckning inne och under tak.

__rad

Råd vid upphandling av telefonitjänster

Som företag är det svårt att se sina kostnader för internet och telefoni. Än var man ska börja sin kostnadsjakt, samt hur man ska gå tillväga. Om du behöver stöd, tips eller vill överlåta upphandling/utvärdering, så hjälper vi dig. Med Lincoms rådgivare får du en leverantörsoberoende rådgivare som finns med under hela kedjan. Med lång erfarenhet från branschen erbjuder vi både djup och bredd i våra tjänster.